Markus  WINKELHOCK  
Father : Manfred WINKELHOCK
Uncle : Joachim WINKELHOCK
Uncle : Thomas WINKELHOCK
   
13 - 06 - 1980
Bad Cannstatt
(Baden-Württemberg)
   
Great Races & Palmares
2003 F3-Magny-Cours (Mucke Motorsport) WINNER Race 1.jpg
2003 F3-Nurburgring (Mucke Motorsport) WINNER Race 1.jpg
2005 World Series-Le Mans (Draco Multiracing) WINNER Race 1.jpg
2005-09 World Series-Donington (Draco Multiracing) WINNER Race 2.jpg
2005-10 World Series (Draco Multiracing) WINNER Race 2.jpg
 
2007 Formula 1 (Spyker-Ferrari).jpg
2010 Ring 24 hours (Phoenix Racing) WINNER Class SP9.jpg
2011-04 FIA-GT1 Zolder (Lamborghini Murcielago) WINNER.JPG
2011-06 Ring 24 hours (Audi Sport Phoenix).jpg
2012 FIA-GT (All-Inkl.com Munnich) CHAMPION GT1.jpg
2012 Ring 24 hours (Audi Sport Phoenix) WINNER.jpg
2013 Dubai 24 hours (All-Inkl.com Munnich).jpg
2013-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2013-05 Ring 24 hours (G-Driver by Phoenix).jpg
2013-07 Spa 24 hours (Phoenix Racing).jpg
2014 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2014-02 Bathurst 12 hours (United Autosports).jpg
2014-03 Sebring 12 hours (Audi R8 LMS).jpg
2014-05 Ring 24 hours (Phoenix Racing) WINNER Class SP9.jpg
2014-07 Spa 24 hours (Belgian Audi WRT) WINNER.jpg
2015 Bathurst 12 hours (Phoenix Racing) WINNER Class A.jpg
2015 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).JPG
2015 Ring 24 hours (Audi Sport Team Phoenix).jpg
2015 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2015-12 Sepang 12 hours (Phoenix Racing).jpg
2016 Dubai 24 hours (Car Collection Motorsport).jpg
2016-02 Bathurst 12 hours (Phoenix Racing).jpg
2016-05 Ring 24 hours (Audi Sport Phoenix).jpg
2016-07 Spa 24 hours (Audi Sport Phoenix).jpg
2016-12 Sepang 12 hours (Audi Sport Phoenix).jpg
2017 Bathurst 12 hours (Jamec Pem Racing).jpg
2017 IGT Challenge (Audi Sainteloc) CHAMPION.jpg
2017 Ring 24 hours (Audi Sport Land) WINNER.jpg
2017 Sprint-Zolder (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2017-07 Spa 24 hours (Audi Sport Sainteloc) WINNER.jpg
2017-10 California 8 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2018 Blancpain-GT (Audi Sainteloc) CHAMPION Pro-Am.jpg
2018 Dubai 24 hours (BWT Mucke Motorsport).jpg
2018-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2018-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport MPC).jpg
2018-05 Ring 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2018-07 Spa 24 hours (Audi Sport Sainteloc).jpg
2018-08 Suzuka 10 hours (Audi R8 LMS).jpg
2018-12 Gulf 12 hours (Car Collection Motorsport).jpg
2019 Dubai 24 hours (BWT Mucke Motorsport).jpg
2019-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2019-06 Ring 24 hours (Audi Car Collection).jpg
2019-07 Spa 24 hours (Audi Sport Sainteloc).jpg
2019-08 Suzuka 10 hours (Audi Sport Land).jpg
2020 Dubai 24 hours (Car Collection).jpg
2020-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2020-09 Ring 24 hours (Audi Sport Team).jpg
2020-10 Spa 24 hours (Audi Sport Sainteloc).jpg
2020-11 Petit Le Mans (Audi R8 LMS).jpg
2021 Dubai 24 hours (Attempto Racing).jpg
2021 Ring 24 hours (Car Collection).jpg
2021 Spa 24 hours (Audi Sainteloc).jpg
2021-1 Indianapolis 8 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2021-2 Sebring 24 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg


Last Updated     22 – 11 – 2021