Thierry  NEUVILLE  
   
16 - 06 - 1988
Saint-Vith
(Liège)
  
Great Races & Palmares
2011 Rallye Monte Carlo (Peugeot 207 S2000).jpg
2012 Rallye Monte Carlo (Citroen DS3).jpg
2013 Rallye Monte Carlo (Ford Fiesta RS).jpg
2014 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20).jpg
2014-01 Rallye Deutschland (Hyundai i20) WINNER.jpg
2015 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20).jpg
2016 Rallye Monte Carlo (Hyundai NG i20).jpg
2016-02 Rally Italia Sardegna (Hyundai NG i20) WINNER.jpg
2017 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20 Coupe).jpg
2017-03 Tour de Corse (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2017-04 Rally Argentina (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2017-05 Rally Poland (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2017-06 Rally Australia (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2018 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20 Coupe).jpg
2018-07 Rally Sweden (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2018-08 Rally de Portugal (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2018-09 Rally Italia Sardegna (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2019 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20 Coupe).jpg
2019-10 Tour de Corse (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2019-11 Rally Argentina (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2019-12 Rally do Espana (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2020-13 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
2021 Rallye Monte Carlo (Hyundai i20 Coupe).jpg
2021-14 Ypres Rally Belgium (Hyundai i20 Coupe) WINNER.jpg
 


Last Updated    16 – 08 – 2021