Christopher  MIES  
     
24 - 05 - 1989
Heiligenhaus
(Nordrhein-Westfalen)
   
Great Races & Palmares
 
2008 ADAC-Procar (rhino's Leipert) CHAMPION D2.jpg
 
 
2008-1 Dubai 24 hours (rhino's Leipert Motorsport).jpg
2009 FIA-GT3 Euro (Phoenix Racing) CHAMPION.jpg
2009 Ring 24 hours (Uwe Alzen Automotive).jpg
2009-09 FIA-GT3 Algarve (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 2.jpg
2009-10 FIA-GT3 Zolder (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2010 ADAC-GT Sachsenring (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2010 Ring 24 hours (Team Abt Sportsline).jpg
2010-1 ADAC-GT Assen (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2010-2 ADAC-GT Oschersleben (Audi R8 LMS) WINNER Race 3.jpg
2011 Bathurst 12 hours (Audi Top Service) WINNER.jpg
2011-1 ADAC-GT Sachsenring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2011-2 Ring 24 hours (Audi Abt Sportsline).jpg
2012 Blancpain-ES (Audi Sport) CHAMPION Pro.jpg
2012-02 Bathurst 12 hours (Phoenix Racing) WINNER.jpg
2012-05 Ring 24 hours (Audi Sport Phoenix).jpg
2012-07 Paul Ricard 3 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2012-07 Spa 24 hours(Audi Sport WRT).jpg
2013 Bathurst 12 hours (Mark Eddy).jpg
2013-04 ADAC-GT OSchersleben (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2013-05 Ring 24 hours (WRT Belgian Audi).jpg
2013-06 ADAC-GT Sachsenring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2013-07 Spa 24 hours (WRT Belgian Audi).jpg
2014 Bathurst 12 hours (Hallmarc Racing).jpg
2014 Sebring 12 hours (Audi R8 LMS).jpg
2014-09 Nurburgring 1000 (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2014-1 Ring 24 hours (Prosperia C.Abt).jpg
2014-2 Spa 24 hours (Belgian Audi WRT).jpg
2015 GT-Australia (Jamec Pem Racing) CHAMPION.jpg
2015-1 Bathurst 12 hours (Hallmarc Racing).jpg
2015-2 Ring 24 hours (Audi Sport WRT) WINNER.jpg
2015-3 Spa 24 hours (Audi Sport Phoenix).jpg
2015-4 Sepang 12 hours (Belgian Audi WRT).jpg
 
 
2016 ADAC-GT (Montaplast by Land) CHAMPION.jpg
2016 Dubai 24 hours (Land Motorsport).jpg
2016-05 Sprint-Brands Hatch (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2016-06 Ring 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2016-07 Spa 24 hours (Audi Sport Team Phoenix).jpg
2016-08 ADAC-GT Nurburgring (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2016-1 Bathurst 12 hours (Jamex Pem Racing).jpg
2017 Dubai 24 hours (Belgian Audi WRT).jpg
2017-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2017-02 Bathurst 12 hours (Jamex Pem Racing).jpg
2017-03 Sebring 12 hours (Audi R8 LMS).jpg
2017-05 Ring 24 hours (Audi Sport Land) WINNER.jpg
2017-07 ADAC-GT Zandvoort (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2017-07 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2017-09 ADAC-GT Sachsenring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2017-10 Petit Le Mans (Audi R8 LMS) WINNER GTD.jpg
2018 Dubai 24 hours (MS7 by WRT).jpg
2018-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2018-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport MPC).jpg
2018-03 Sebring 12 hours (Audi R8 LMS).JPG
2018-04 Monza 3 hours (Audi R8 LMS) WINNER.jpg
2018-05 Ring 24 hours (Audi Sport Land).jpg
2018-06 Sprint-Misano (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 2.jpg
2018-07 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2018-08 Suzuka 10 hours (Audi Sport WRT).jpg
2018-09 Sprint-Nurburgring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2018-10 Petit Le Mans (Audi R8 LMS).jpg
2018-11 California 8 hours (Audi Sport Land) WINNER.jpg
2019 Dubai 24 hours (WRT).jpg
2019-01 Daytona 24 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-02 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2019-03 Sebring 12 hours (Audi R8 LMS).jpg
2019-06 Ring 24 hours (Audi Sport Land).jpg
2019-07 Spa 24 hours (Audi Sport Land).jpg
2019-10 Petit Le Mans (Audi R8 LMS).jpg
2019-12 Gulf 12 hours (Attemto Racing) WINNER.jpg
2020 Dubai 24 hours (MS7 by WRT).jpg
2020-1 Bathurst 12 hours (Audi Sport Valvoline).jpg
2020-2 Ring 24 hours (Audi Sport Team).jpg
2020-3 Spa 24 hours (Audi Sport WRT).jpg
2021 Dubai 24 hours (Attempto Racing).jpg
2021-1 Daytona 24 hours (Oreca 07-Gibson).jpg
2021-2 Ring 24 hours (Audi Sport Land).jpg
2021-3 ADAC-GT Zandvoort (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2021-4 Spa 24 hours (Audi Attempto).jpg
2021-5 ADAC-GT Lausitzring (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
 


Last Updated     13 – 09 – 2021