Fabien  MICHAL  
Fabien André Charles MICHAL
07 - 02 - 1978
Bourgoin-Jallieu
(Isère)
   
Great Races & Palmares
2013 Rallye Monte Carlo (Citroen DS3 R3T).jpg
2018 FFSA-GT4 (Sainteloc Racing) CHAMPION Pro-Am.jpg
2018-09 FFSA-GT4 Magny-Cours (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
2018-09-2 FFSA-GT4 Barcelona (Audi R8 LMS) WINNER Races 1 & 2.jpg
2019 FFSA-GT4 (Sainteloc Racing) CHAMPION Pro-Am.jpg
2019-05 FFSA-GT4 Pau (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2019-09 FFSA-GT4 Magny-Cours (Audi R8 LMS) WINNER Race 2.jpg
2020 FFSA-GT4 France (Sainteloc Racing) CHAMPION Pro-Am.jpg
2021 FFSA-GT4 Magny-Cours (Audi R8 LMS) WINNER Race 1.jpg
 


Last Updated     10 – 05 – 2021